Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Geriatrik & radiologi - kurs 2-9 september 2023 på Korsika

Målgrupp: ST-läkare och specialister som möter äldre patienter

Kursen Geriatrik & radiologi vänder sig till alla kliniskt verksamma läkare som möter äldre patienter inom hälso- och sjukvård. Kursplanen är utformad för att passa både som en grundläggande utbildning på ST-nivå och som fortbildning för specialister.

Ökad geriatrisk kompetens

Kursen omfattar den äldre populationens sjukvårdspanorama och ger målgruppen en ökad geriatrisk kompetens. Stor vikt läggs vid att ta upp alla olika modaliteter (MR-diagnostik, digital bildteknik, CT, ultraljud, Doppler och barium-undersökning) särskilt kring diagnostik och dess kliniska användbarhet på äldre.

Tvärproffessionell

Kursen är tvärprofessionell och både radiologer och kliniker medverkar för att uppnå god interaktion med deltagarna, i förhoppning om att ge praktiska implikationer av kunskap på den egna verksamheten efter kursen.

Föreläsningar och fallpresentationer

Kursen omfattar cirka 36 kursmoment med föreläsningar och fallpresentationer med diskussioner. Kursmaterial och kurslitteratur ingår i kursavgiften.

Ytterligare information och anmälan: